Home / Személyi hitel / Hiteligénylés előtt használjuk a személyi hitel kalkulátort!

Hiteligénylés előtt használjuk a személyi hitel kalkulátort!

A személyi hitel igénylése előtt nem árt tisztában lenni azzal, hogy a felvett pénzösszeg mekkora kamatterhetek ró az adósra, illetve egyáltalán mekkora összeghez juthatunk hozzá.  Ennek a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a személyi hitel hitelkalkulátor használata. Ezek az eszközök természetesen nem nyújtanak teljes körű tájékoztatást az igénylés feltételeiről és egyéb tudnivalóról, viszont a kezdeti kalkulációhoz tökéletesen megfelelnek.

A személyi hitel kalkulátorok nagy előnye, hogy segítségével könnyedén megtudható, melyik bank milyen ajánlatokat kínál a hitel iránt érdeklődő ügyfeleknek. Szerencsére ma már szinte minden bank honlapján megtalálhatók ezek a hasznos alkalmazások, így könnyedén elvégezhető az összehasonlítás. Ennek köszönhetően a leendő hiteligénylő kiválaszthatja a legjobb ajánlatot és ezáltal jelentős összegeket takaríthat meg.

100%-os a személyi hitel kalkulátor adata?

Mindezek mellett tudatában kell lenni annak, hogy bármelyik hitel kalkulátor csakis iránymutatóként alkalmazható; az ott kapott hitelösszeg és törlesztőrészlet nem vehető „készpénznek”. Előfordulhat, hogy a valós igényléskor eltérő hitelnagyságot és kamatokat fognak felajánlani nekünk, ám ennek ellenére a kalkulátorok iránymutatásként remekül használhatók. Tehát a hitelkalkulátor és a valós személyi hitel ajánlatok között kisebb eltérések valószínűek, de nagyságrendi különbségek általában nem fordulnak elő. Arra viszont ügyeljünk, hogy ha nem vonunk be ingatlant, van egy felső határ. Jelenleg 2017-ben már ez megközelíti a 10 millió Forintot, de ha ingatlant is be tudunk vonni a személyi hitel igénylésébe, akkor még nagyobb összeghez juthatunk. Ezt a kritériumot szinte az összes hitelkalkulátor már ismeri és használja.

Mivel Magyarországon rengeteg bank és pénzintézet kínál különböző hiteligénylés lehetőségeket, így a nagyszámú ajánlat szűrésének remek módja a hitelkalkulátor használata. Ezután a hiteligénylőnek már csak annyi a dolga, hogy kiválassza a legjobbakat és azokat az bankokat keresse fel valós személyi hitel ajánlatért.

2017-ben hiteligényléshez ajándékot is adnak?

Egyre több banki partner, akik a bankok adataival személyi hitel ajánlatokat biztosítanak a lakosság felé, úgymond sikerességi ajándékot adnak. Ezzel ösztönzik a potenciális ügyfelet, hogy a kiválasztott személyi hitelt őnáluk kösse meg, és nem közvetlenül a banknál. Azaz vagy vásárlási utalványt, vagy pénzbeli visszatérítést kap az ügyfél, ha nem a bankkal lép kapcsolatba, hanem a hitelközvetítővel. A bank jól jár ebben a folyamatban, hiszen nem az ő erőforrását terheli a hiteligénylési folyamat, és a partner is jól jár, mert mivel ő erre van szakosodva, és nincs nagy apparátusa (iroda, alkalmazottak, Brand költségek), így online könnyedén elindítja a folyamatot, és a banktól kapott jutalékból kényelmesen tudja fedezni a becsalogató ajándékot.

About admin

Ezt is nézd meg

Személyi hiteligénylés 2017-ben munkáltatói nélkül

A munkáltató igazolása szükséges, azaz elengedhetetlen, hogy 2017-ben hitelhez jusson valaki. A legapróbb áruhitelhez, vagy …

4 hozzászólás

  1. Jó napot kivánok hitelt szeretnék fel venni a jövedelmem 92 ezer ft mennyi hitelt tudnának adni

  2. Jó napot kívánok hitelre lenne szükségem gyesen vagyok 170ezer ft a jövedelmem.Mennyi hitelt tudnának adni?

  3. Szécsényiné Kiss Éva

    Szeretnék személyi kölcsönt igényelni!

  4. Szükségem volna 1500000forintra. JÖvedelmem 180000ezerforint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük