Home / Személyi hitel / Személyi hitel igénylés: Ingatlannal nagyobb összeg!

Személyi hitel igénylés: Ingatlannal nagyobb összeg!

A személyi hitel igénylésekkor már tudjuk, hogy mekkora összegről lesz szó. ha ez az összeg magasabb, amennyit a jövedelemigazolásunk elbír, akkor lehetőség van arra, hogy ingatlant vonjunk be fedezetként, így nagyobb összegre leszünk jogosultak.  Ez az összeg akár több milliós összeg is lehet, amit szabad felhasználású. Ilyen esetekben nincs a hitelintézetnek felhasználást ellenőrző joguk, tehát arra költjük amire csak akarjuk.Elég az ingatlan?

Pár évvel ezelőtt ha nem volt jövedelem igazolásunk, de bevontunk egy ingatlant a személyi kölcsönünkbe, megkaphattuk. viszont ma már jogi szabályozások miatt hiába van egy több tízmilliós ingatlanunk, akkor sem kaphatunk személyi hitelt, mivel nincs mellette jövedelemigazolásunk.

Maximumok és a futamidő

Ha az ember személyi kölcsönre gondol, pár százezres vagy 1-2 milliós tétel jut az eszébe. Természetesen ha ez az igény ingatlannal van kiegészítve, akár több tízmilliós összeget is igényelhetünk. Természetesen egy ekkora összegű személyi hitel igénylésekor nem 3-4 éves futamidőt adnak, hanem akár 20-30 évet is adhatnak. Persze ahhoz, hogy egy ekkora összeget megkaphassunk, már igen komoly értékkel bíró ingatlannal kell rendelkeznünk.

Összegzésül járható út a nagyobb összeg miatt a személyi kölcsönbe bevonni egy ingatlant, de minden esetben mérlegeljük azt, hogy a szabad felhasználás sok esetben „megrészegítheti” az embert. Sajnos sok példa van már a bankszektor mögött, hogy egy meggondolatlan, nagyobb összegű szabad felhasználású személyi kölcsön egy ideig jó volt, aztán jött a rideg valóság!

 

About admin

Ezt is nézd meg

Személyi hiteligénylés 2017-ben munkáltatói nélkül

A munkáltató igazolása szükséges, azaz elengedhetetlen, hogy 2017-ben hitelhez jusson valaki. A legapróbb áruhitelhez, vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük