Home / Személyi hitel / Jövedelme igazolás nélküli személyi hitel 2013-ban?

Jövedelme igazolás nélküli személyi hitel 2013-ban?

2013-ban már egyre nehezebb hitelhez jutni. legyen szó egy „egyszerű” személyi kölcsönről vagy egy nagyobb hitelösszegről, a bankok és hitelintézetek nagyon megnézik, hogy hova „fektetnek” be.  Az egyik sorsdöntő pont a jövedelem igazolás. Sok esetben a munkavállalónak nincs jövedelem igazolása cégtől, banktól.

Van ingatlanom, de nincs jövedelemigazolásom

Amennyiben csak ingatlan fedezettel indítja el személyi hiteligénylését, úgy az elutasításra fog kerülni. Sajnos nem elegendő az, ha ingatlant szeretne csak fedezetnek a személyi hiteléhez, ugyan is a bankok is jogszabályok alapján működnek, mely kimondja, munkáltatói igazolás szükséges a hitel megszerzéséhez.

Van már munkám, de nem kapok hitelt!

Amennyiben van munkánk és ezáltal van jövedelem igazolásunk vagy a számlánkra érkezik a fizetésünk, akkor sem kapunk hitel egy ideig.  Ahogy a számlavezető bankunkban elkezdjük a személyi hitel igénylési folyamatot, úgy a bank megnézi a számlára érkező jövedelmünket. Ezt általában 3,- 6 hónapra visszamenőleg nézik. Amennyiben nincs meg minimum 3 hónap, úgy ismételt elutasítást kaphatunk. Ha meghaladja az említett hónapot, a számlánkra érkezett összeg alapján kalkulálják a felvehető maximumot. Amennyiben csak a jövedelmünket vonjuk be, úgy kevesebb összeget igényelhetünk, mint egy ingatlan bevonásával együtt.

About admin

Ezt is nézd meg

Fedezet nélküli személyi hitelek

A személyi hitelek legnagyobb előnye más konstrukciókkal szemben a szabad felhasználhatóság, illetve az ingatlan fedezet …

One comment

  1. Jo napot hitelt szeretnék felvenni havi 92000 ft a havi jövedelmem mennyi hitelt kaphatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.