Hirdetés

Használjuk a személyi hitel kalkulátort!

A személyi hitel igénylése előtt nem árt tisztában lenni azzal, hogy a felvett pénzösszeg mekkora kamatterhetek ró az adósra. Ennek a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a kalkulátor használata. Ezek az eszközök természetesen nem nyújtanak teljes körű tájékoztatást az igénylés feltételeiről és egyéb tudnivalóról, viszont a kezdeti kalkulációhoz tökéletesen megfelelnek.

A személyi hitel kalkulátorok nagy előnye, hogy segítségével könnyedén megtudható, melyik bank milyen ajánlatokat kínál a hitel iránt érdeklődő ügyfeleknek. Szerencsére ma már szinte minden bank honlapján megtalálhatók ezek a hasznos alkalmazások, így könnyedén elvégezhető az összehasonlítás. Ennek köszönhetően a leendő hiteligénylő kiválaszthatja a legjobb ajánlatot és ezáltal jelentős összegeket takaríthat meg.

Mindezek mellett tudatában kell lenni annak, hogy bármelyik hitel kalkulátor csakis iránymutatóként alkalmazható; az ott kapott hitelösszeg és törlesztőrészlet nem vehető „készpénznek”. Előfordulhat, hogy a valós igényléskor eltérő hitelnagyságot és kamatokat fognak felajánlani nekünk, ám ennek ellenére a kalkulátorok iránymutatásként remekül használhatók. Tehát a kalkulált és a valós ajánlatok között kisebb eltérések valószínűek, de nagyságrendi különbségek általában nem fordulnak elő.

Mivel Magyarországon rengeteg bank és pénzintézet kínál különböző hitel lehetőségeket, így a nagyszámú ajánlat szűrésének remek módja a hitelkalkulátor használata. Ezután a hiteligénylőnek már csak annyi a dolga, hogy kiválassza a legjobbakat és azokat az bankokat keresse fel valós ajánlatért.

Share this post:

Related Posts

3 hozzászólás

  1. Hámori Erzsébet says:

    Szükségem volna 1500000forintra. JÖvedelmem 180000ezerforint.

  2. Szécsényiné Kiss Éva says:

    Szeretnék személyi kölcsönt igényelni!

  3. Andorkó Anna says:

    Jó napot kívánok hitelre lenne szükségem gyesen vagyok 170ezer ft a jövedelmem.Mennyi hitelt tudnának adni?

Leave a Comment