Home / Hiteligénylés / Hitelkártya igénylés külföldön

Hitelkártya igénylés külföldön

A BÁR/KHR listásoknak szóló cikkünkben olvashatták, hogy van esély külföldi bankoknál igényelni hitelkártyát, főleg abban az esetben, ha aktív BÁR-listások vagyunk. Minek és hogyan kell megfelelni a külföldi intézetekben? Melyik országban a legjobbak a feltételek? Lássuk!Az tény, hogy a hitelkártya egy remek konstrukció az átmeneti pénzügyi problémákra. Amennyiben itthon nem tudunk igényelni vagy nem kapunk bizonyos okokból kifolyólag hitelkártyát (Aktív BÁR, nincs jövedelemigazolás, stb), országhatáron kívül még van esélyünk.

A cikkünkben az Osztrák hitelt, azon belül is a hitelkártya igénylést taglaljuk. Az osztrák pénzintézetek nem nézik meg azt, hogy a Magyar állampolgárnak van-e itthon tartozása, szerepel-e bármilyen adóslistán, illetve van-e jövedelemigazolása. Egyszóval egyszerűbb a hiteligénylés menete.

Külföldi hitelkártya igényléssel kapcsolatos információk.
Külföldi hitelkártya igényléssel kapcsolatos információkkal jobb ha előre tisztában vagyunk

Minden Osztrák banknak már teljes körű magyar nyelven írt tájékoztató oldala, pont azért, mert felfigyeltek arra, hogy Magyarországról igen sok igénylő keresi a lehetőségeket határon túl, és elsősorban ezt az Osztrák szomszédoknál teszik. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen ha még nem is problémás a hiteligénylő, azaz nincs semmilyen „fekete” listán akkor is néha jobban megéri  külföldi banktól igényelni hitelkártyát, vagy akár más, nagyobb összegű hitelt, hiszen az ország gazdasági helyzete és stabilitásából következik a kamatok nagysága. és sok esetben bizony kedvezőbb kamatokat kaphatunk.

Összefoglalva egy hitelkártya igénylés során már az elején gondoljuk át, nézzük meg, azaz számoljunk a külföldi intézetekkel, hiszen akár több ezer forintokat meg lehet takarítani a kamatok eltéréséből kifolyólag.  Amennyiben BÁR/KHR listán aktív státusszal szerepelünk, akkor abban az esetben csak és kizárólag a külföldi hitelkártya marad.

About admin

Ezt is nézd meg

Hiteligénylés GYES / GYED és Családi pótlékra?

A 2019-es évben is igen sokan kívánnak úgy fel venni hitelt, hogy a jövedelmük nem …

8 hozzászólás

  1. SZERETNÉK HITELT IGÉNYELNI HOGYAN LEHETSÉGES VAGY HITELKÁRTYÁT VÁROM A VÁLASZÁT

  2. Èrdeklödnèk a lehetösegröl ?

  3. Üdvözlöm .Az osztràk kàrtyahitelt szeretném megigényelni.Sehol se talàlom hol,hogy lehet.Előre is köszönöm.

  4. Hitelkártya igénylés

  5. Üdvözlöm!Hitelkártya igényléshez szükséges dokumentumokról szeretnék tájékoztatást kapni!

  6. Jónapot.Szeretnék osztrák hitelkártyát igényelni.Sajnos aktiv bárlistás vagyok.Elöreis köszönöm a segitséget.Tiszteletel.Hegedűs Sándor.

  7. Üdvözlöm.
    külföldi hitelkártya igényléssel kapcsolatban érdrklődnék aktív bárosként, lehetséges-e és hogyan működik, mi a menete?

  8. Üdvözlöm!Hitelkártya igényléshez szükséges dokumentumokról szeretnék tájékoztatást kapni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük