Home / Hiteligénylés / Hitelkártya igénylés és a BÁR vagy KHR listás. Lehetséges?

Hitelkártya igénylés és a BÁR vagy KHR listás. Lehetséges?

Sajnos egyre többet kell a KHR/BÁR listán szereplő állampolgárokról hírt adni, mert egy korábbi rosszul sikerül hitelüknél átmeneti vagy tartós pénzhiány miatt listára kerültek. Viszont ezen embereknek ha újból nem várt pénzügyi problémájuk támad,  vajon lehet hitelkártyájuk?Természetesen a hitelkártya igénylésnél bizonyos kritériumoknak meg kell felelni a z igénylőnek, és ezen adatok alapján dönt a bank vagy hitelintézet. Régebben a bankok autómatikusan elutasították a BÁR listán szereplő igényléseket, viszont a piaci verseny kvetkeztében bizonyos bankok már különbséget tesznek hitelkártyaigényléskor, hogy a felvevő fél aktív vgay passzív BÁR/KHR listás.

Amenniyben a hiteligénylő aktív, úgy a hitelintézet autómatikusan elutasítja a kérelmet, hiába van akár igen magas jövedelmigazolása. Amenniyben Passzív, úgy már jó eséllyel indulhat meg a hitelkártya-igénylés. Természetesen itt is kell jövedelemigazolás, de ebben az esetben legalább már foglalkozik velünk a bank.

Aktív BÁR/KHR listások: van megoldás mégis!

Mint fentebb olvashatták nincs megoldás Magyarországon! Viszont egyre több hirdetést olvashatunk külföldi, többnyire Osztrák bankok hirdetéséről. Igen, ezen reklámok helyes információkat adnak, azaz van lehetőség külföldi bankban igényelni hitelt illetve hitelkártyát. A külföldi intézetek nem néznek utána, hogy Magyarországon van-e, maradt-e hiteltartozása az ügyfélnek.

Mint láthatjuk, van esély a hitelkártyára legyen bármilyen státuszunk, de mindig törekedjünk arra, hogy egy rossz hitelt ne hitelből próbáljunk megoldani, mert az csak további problémákat okozhat.

About admin

Ezt is nézd meg

Hiteligénylés GYES / GYED és Családi pótlékra?

A 2019-es évben is igen sokan kívánnak úgy fel venni hitelt, hogy a jövedelmük nem …

14 hozzászólás

 1. Szia segitsèget kèrnèk olyan emertől aki vègre nem átver.hanem segit!!

 2. hogyan lehet meg igénylni valakinek sikerült má

 3. én is szertnék hitelkártyát

 4. Hitelkártyát szeretnék igényelni.

 5. Aktiv bar listas vagyok kolcsonre lenne szugsegem.

 6. Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Egyaránt kínálunk a személyes és üzleti hitelek minden érdeklődő egyén vagy vállalat kezdve 300,000Ft hogy 30,000.000.00Ft megfizethető kamatláb.
  Ha érdekelt, várjuk jelentkezését.
  Alkalmazni a kölcsön ma. A könnyen és gyorsan elérhető.
  vállalati e-mail: maria.kolloincorp@gmail.com

 7. Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 8. Szüksége van bármilyen típusú hitel? Szüksége lenne egy üzleti hitelek 3% Ha igen, írj nekünk ma (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel még ma.

  Hitel ajánlat

 9. Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 10. Dakany Endre különböző típusú hitelek a világ minden tájáról. azért vagyunk itt, hogy szolgálja az Ön pénzügyi igényeit. Kínálunk busniess hitelek, barkács hitelek, orvosi hitelek, személyi kölcsönök és hitelek mindenféle további információt a hitel, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen keresztül. hitel cég kapcsolattartója E-mail :(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 11. Szeretnék hitelt igényelni, a maximumot ha lehetséges,

 12. Hitelkártyàt szeretnék igényelni aktív bar listás vagyok kaphatok-e?

 13. sobor aranka krisztina

  Szeretnék sürgősen hitelkártyát igényelni nagy szükségem lenne rá! Üdvözlettel

 14. Segítséget szeretnénk kérni hitel felvételre mert aktív bárosoknak vagyunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük