Home / Hiteligénylés / Hitel kalkulátorral előre tudhatjuk, sikeres lesz-e a hiteligénylés

Hitel kalkulátorral előre tudhatjuk, sikeres lesz-e a hiteligénylés

Ahhoz, hogy megtudjuk, sikeres lesz-e a hiteligénylésünk, vagy meg szeretnénk tudni azt az összeget, amihez hozzá juthatunk, számításokat kell végeznünk. Figyelembe kell vanni a fizetésünket, esetlegesen ingatlanunk értékét, és tisztában kell lennünk azon banki százalékokkal, melyek befolyásolják a havi törlesztő részletünk alakulását. Már szinte minden hitelintézet biztosít hitel kalkulátorokat, hogy az ügyfelek azonnal megtudhassák, milyen konstrukciót tud választani.

Egyszerű és kényelmes, hiszen online hiteligénylés első lépése az, hogy egy kalkulátor segítségével behatároljuk a leendő kiadásunkat.

Az adatok, melyeket a banki kalkulátorok kérnek:

  • Igényelt személyi hitel összege
  • Jövedelem igazolással rendelkezik-e?
  • Mekkora jövedelmemmel rendelkezik?
  • Ha nincs jövedelem, van-e kezes?
  • Ha nincs a fent említett fedezet, rendelkezik-e ingatlannal?
  • Terhelt-e már az ingatlan?

A banktól kapott adatok tartalmazni fogják a havi törlesztő részlet minden egyes részét. a kamatot, a tőkét, és egyéb felmerülő költséget. Ezek az adatok, összegek csak iránymutató összegek. Minden bank különösen figyel arra, hogy pontos számításokat végezzen a kalkulátora, viszont minden igénylés más és más. Számos tényező csak szerződéskötéskor derül ki, így a kondíció változhat.

Azt tanácsoljuk, egyszerre több online hitel kalkulátor használjon, hiszen így tudja megállapítani, melyik intézet adja a legkedvezőbb ajánlatot. Ne tévessze meg az, hogy ki mennyire reklámozza magát!! Sok esetben aki a leg erősebben hirdeti a hiteleit, az lesz a legdrágább!

About admin

Ezt is nézd meg

Hiteligénylés GYES / GYED és Családi pótlékra?

A 2019-es évben is igen sokan kívánnak úgy fel venni hitelt, hogy a jövedelmük nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük