Home / Hiteligénylés / Autót vásárolni hitelből is lehetséges, de nem mindegy milyenből

Autót vásárolni hitelből is lehetséges, de nem mindegy milyenből

Autóhitel felvételekor figyeljünk oda, hogy mekkora THM mutató mellett kínálják a bankok a hiteleket. Év végén a legtöbb bank akciókat hirdet, így nagyon kedvező feltételek mellett vehetünk fel hiteleket.

A legtöbb pénzintézet oldalán már elérhetők a kalkulátorok, amelyek segítségével nagyon gyorsan megtudhatjuk, hogy az adott hitel milyen kondíciókkal vehető igénybe és mekkora lesz a havi törlesztőrészlet. Itt kaphatunk információt arról is, hogy a futamidő végén mekkora lesz a teljes, azaz a ténylegesen visszafizetendő összeg.

Autóhitel a Cetelemnél

A Cetelemnél 9,99% THM mellett indítható el a személyi kölcsön, amely autóhitel is egyben. 400 000 és 9 900 000 Ft közötti összegre lehet felvenni a hitelt. A hitelt új és használt autó vásárlása, kis valamint nagy teljesítményű motorkerékpár vásárlásra, valamint vízi járművek vásárlására is fordíthatjuk. Felvételkor a Cetelem nem kéri a CASCO megkötését, ezen felül a gépkocsi a törzskönyve is nálunk marad.

Bármelyik kereskedőnél meg lehet vásárolni az autót, amely lehet használt vagy akár új is. Azok, akik január 29-ig regisztrálnak a Netbankba és igénybe veszik a hitelt 25 000 forintos utalványra is jogosultak lesznek. Nincsen más teendőnk, mint a szükséges dokumentumokat eljuttatni a központba, ahol pozitív hitelbírálat után azonnal folyósításra is kerül a kért összeg.

Mit ajánl a Sberbank?

A Sberbank is kedvező személyi kölcsönt kínál, hiszen havi nettó 250 000 forint igazolt jövedelem után akár 3 millió forintos kölcsönt is folyósít autóvásárlásra. 48 hónapos futamidő mellett 73 094 forintos havi törlesztőrészlettel vásárolhatjuk meg a család új autóját. Az első hónapban csak 17 375 forint lesz az autóhitel törlesztőrészlete, amely sokaknak segítséget nyújthat, hiszen most kezdődnek az ünnepek és más kiadások terhelik a családokat.

A kiszámítható és a teljes futamidőre rögzített havi törlesztőrészlet segít a tervezésben valamint abban, hogy a hitel visszafizetést soha ne essen késedelembe. Gyors ügyintézéssel és döntéssel pár napon belül megkaphatjuk az áhított hitelt. A Fair Plusz személyi kölcsönnél 250 000 Ft jövedelemigazolást kérnek havi szinten, míg a Fair hitelnél elég a havi 68 000 forintos jövedelemigazolás is.

A CIB Bank ügyfeleinek is jó hírrel szolgálunk

A CIB által kínált autóhitel, amely egyébként egy szabad felhasználású személyi kölcsön jelenleg 11,73% THM mellett vehető fel. Egy 2 millió forintos hitelt 78 hónapra 36 152 forintos havi törlesztővel igényelhetünk. A bank december 29-ig különféle kedvezményeket is kínál, amelyet nem érdemes kihagyni.

Akik minimum havi nettó 250 000 forintos jövedelmet igazolnak és ez az összeg a CIB-nél vezetett bankszámlára érkezik, már 7,77 % THM mellett is megkaphatják a szabad felhasználású hitelt. A hitelről bővebben bármelyik CIB fiókban lehet érdeklődni, de a banki kalkulátor oldalakon is rengeteg hasznos információt találunk.

A Budapest Bank ingatlanfedezet nélkül is ad személyi kölcsönt

A személyi kölcsön fix törlesztőrészlet mellett vehető igénybe. 200 000 Ft és 6 000 000 Ft között bármekkora kölcsönt igényelhetünk. A THM 7,9 és 24,9% között alakulhat. A Számlás Prémium kölcsönök esetében a 7,5% THM elérhető, ha már 3 000 000 Ft vagy afeletti kölcsönt veszünk igénybe. A futamidő 6 és 84 hónap közötti lehet. 3 000 000 Ft 84 hónapra havi 46 231 forintos törlesztőrészlettel érhető el. A teljes visszafizetendő összeg 3 883 404 Ft lesz. A THM 7,9 % míg a kamat 7,5% ponton alakul. A személyi kölcsön igénybevételéhez szükséges dokumentumok listája elérhető a bank honlapján is, sőt még online is el lehet indítani a hiteligénylést.

About admin

Ezt is nézd meg

Hiteligénylés GYES / GYED és Családi pótlékra?

A 2019-es évben is igen sokan kívánnak úgy fel venni hitelt, hogy a jövedelmük nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük