Hirdetés

Hiteligénylés kategóriaHitelkártya igénylés BAR / KHR listásoknak

Hitelkártya BAR / KHR listán szereplőknek?
A hitelkártya méltán népszerű fizetési eszköz. Noha vannak költségei, kiválóan használható nem várt esetekben. A hitelkártyára bárkinek szüksége lehet, akár a BAR listás tagoknak is. Esetükben a hitelkártya igénylése viszont kétségesebb. A hitelkártyát igénylő természetes személynek meg kell felelnie néhány feltételnek ahhoz, hogy a hitelintézet rendelkezésére...

Hitelkártya igénylés külföldön

Hitelkártya igénylése külföldön
A BÁR/KHR listásoknak szóló cikkünkben olvashatták, hogy van esély külföldi bankoknál igényelni hitelkártyát, főleg abban az esetben, ha aktív BÁR-listások vagyunk. Minek és hogyan kell megfelelni a külföldi intézetekben? Melyik országban a legjobbak a feltételek? Lássuk!

Hitelkártya igénylés és a BÁR vagy KHR listás. Lehetséges?

Hitelkártya BAR / KHR esetén?
Sajnos egyre többet kell a KHR/BÁR listán szereplő állampolgárokról hírt adni, mert egy korábbi rosszul sikerül hitelüknél átmeneti vagy tartós pénzhiány miatt listára kerültek. Viszont ezen embereknek ha újból nem várt pénzügyi problémájuk támad,  vajon lehet hitelkártyájuk?

Hitelkártya igénylés: díjak, árak, teendők

Mi kell hozzá és mennyibe kerül egy hitelkártya igénylése?
A hirtelen jött kiadás mindenkit érzékenyen érint. Erre ad áthidaló megoldást a hitelkártya, mely gyorsan, és egyszerűen ad áthidaló megoldást. Sajnos sok esetben egy háztartási berendezés, egy nem várt csekk komoly gondokat okozhat, de egy biztonsági okokból fenntartott hitelkártya pont ezen problémákra szolgál.

Hitel kalkulátorral előre tudhatjuk, sikeres lesz-e a hiteligénylés

Ahhoz, hogy megtudjuk, sikeres lesz-e a hiteligénylésünk, vagy meg szeretnénk tudni azt az összeget, amihez hozzá juthatunk, számításokat kell végeznünk. Figyelembe kell vanni a fizetésünket, esetlegesen ingatlanunk értékét, és tisztában kell lennünk azon banki százalékokkal, melyek befolyásolják a havi törlesztő részletünk alakulását. Már szinte minden hitelintézet biztosít...